A felejthetetlen esküvő titkai

10 tipp, amitől biztos felejthetetlen lesz az esküvő

Felejthetetlen esküvőEgy esküvő mindenképpen különleges. Tippjeink segítségével pedig felejthetetlen lesz. Lássuk, mire érdemes figyelni!

  1. A menyasszony öltözéke. Ha megteheti, a menyasszony válasszon jó minőségű és kényelmes, mégis meseszép esküvői ruhát és cipőt magának, amiben igazi hercegnőnek érezheti magát. Ne sajnálja rá a pénzt, hiszen a fényképeken és az emlékeken keresztül örök emlék marad. A kényelmes esküvői cipő pedig különösen fontos, hiszen a menyasszony lába egész nap hatalmas terhelésnek lesz kitéve!
  2. Tökéletes helyszín. A jó esküvői helyszínre több okból is érdemes odafigyelni. Természetesen nagyon fontos, hogy az ifjú pár egyéniségéhez és stílusához passzoljon, de nem érdemes a vendégek szempontjait sem figyelmen kívül hagyni. Érdemes olyan helyszínt választani, ami minél több vendégnek van közel. Fontos, hogy legyen elég tánctér, legyen hol játszani és szaladgálni a gyerekeknek, illetve lehessen kulturált helyen dohányozni.
  3. A legjobb időpont. Sokan csak a főszezont gondolják alkalmasnak az esküvőre, pedig például ősszel, vagy akár karácsonykor is igazán hangulatos szertartásokat lehet tartani némi kreativitással. A lényeg, hogy minél több vendég el tudjon jönni.
  4. Lánykikérés. Sajnos, ma már gyakran elmarad, pedig egy gyönyörű szertartás, ami a szülőknek is örömet szerez. Nem érdemes kihagyni.
  5. Sok koszorúslány. Aki szeretne koszorúslány lenni, azt kérje fel a menyasszony, ne hagyjon ki senkit. Ők is boldogok lesznek, és az ifjú ara is.
  6. Közreműködés. Ha a nővérünk például finom kókuszgolyót készít, bizonyára megtiszteltetésnek veszi, ha a szeretett csemegéből kérünk tőle a lakodalomba is. Így nemcsak biztosan finomat eszik a násznép, de az ajándékozás is meg van oldva, mindkét fél elégedettségével.
  7. A menyasszonyi autó. Akár a barátjuk menő verdáját szemelték ki, akár egy Rolls Royce-t bérelnek, érezzék benne igazán kiváltságosnak magukat.
  8. A minőségi kiszolgálás. Az étel, ital, a sütemény és persze a kávé legyen kiváló minőségű és elegendő mennyiségű. Magyarok vagyunk, erre biztosan minden vendég szívesen fog emlékezni. Legyen olyan a zene is, amit a legtöbben kedvelnek a násznépből. Hiába vagyunk rockerek vagy punkok, a nagyszüleink valószínűleg nem igazán értékelnék a kedvelt bandát. A zene fenntartja a jó hangulatot, ha élvezik az emberek.
  9. A menyasszonyi torta. Éjfélkor kerül felvágásra ez a különleges édesség. Ha van például cukorbeteg vagy ételallergiás vendég, érdemes rájuk is gondolni egy kisebb tortával.
  10. Különleges menyecske ruha és cipő. A menyecske ruha illetve a menyecske cipő is nagyon fontos egy esküvőn, hiszen talán az a leginkább meghatópillanata az egész rendezvénynek, amikor az éjfél utáni átöltözés során valóban asszony lesz a lányból. Így ez lesz az első öltözék, amit asszonyként felvesz a hölgy. A menyecske ruha és cipő kiválasztásánál már nem szükséges annyira szigorú szabályokat követni, hiszen ebben az öltözékben már nem lesznek sem polgári, sem egyházi szertartás résztvevői.

Bárhogyan is lesz, az esküvő mindenképpen egy kivételes alkalom, hiszen két szerelmes örökre összeköti az életét. A fentiek figyelembevételével pedig biztosan mindenki örömmel fog visszagondolni rá.

Mutasd meg másoknak is...

A hozzászólások le vannak tiltva.